Het opleidingsplatform

Landelijke logistieke opleidingen door regionale professionals
Neem contact op

Opleidingsplatform, voor klanten

Als groot transportbedrijf ben je op zoek naar aanbieders van opleidingen voor je medewerkers.

Opleiders die met opleidingsplatform werken bieden als één opdrachtnemer een landelijk dekkend netwerk aan opleidingslocaties aan.

Transportbedrijven die gebruik maken van het Opleidingsplatform hebben minder administratieve rompslomp en besparen ook op planningskosten en personeelskosten.

Als opdrachtgever heb je real time inzicht in de opleidingsbehoefte, bevoegdheden, slagingspercentages en aanwezigheid van medewerkers bij cursussen en examens.

Regionale opleiders en opleiders

Als groot transportbedrijf wordt het steeds lastiger om centraal met één aanbieder te werken voor alle logistiek gerelateerde opleidingen voor je medewerkers. Je hebt immers één hoofdkantoor, maar de medewerkers wonen en werken in het hele land.

Als je zonder een centraal platform de opleidingen laat verzorgen door verschillende regionale opleiders werk je met meerdere contactpersonen, krijg je een onoverzichtelijk administratie en is het lastig een totaaloverzicht te krijgen van de opleidingsbehoeften van je medewerkers.

Het Opleidingsplatform zorgt er voor dat je met slechts één aanspreekpunt al je medewerkers met passende logistieke opleidingen kan faciliteren.

Eén centraal platform

Met Opleidingsplatform werk je efficiënt samen met aanbieders van opleidingen. Opleidingsplatform is hét antwoord als je als groot transportbedrijf de opleidingen van je medewerkers centraal wil organiseren.

  • Landelijke dekking in opleidingen, één contactpersoon.
  • Centrale administratie, planning en rapportage.
  • Real-time inzage in de opleidingsbehoeften van medewerkers.
  • Inzage slagingspercentages, aanwezigheid en beoordelingsformulieren.
  • Medewerkers ontvangen automatisch mail over opleidingen, herhalingen en examens.


Als opdrachtgever heb je één hoofdaannemer en dus één financieel contactpersoon. Met de overzichtelijke dashboards van Opleidingsplatform kan je op elk gewenst moment zien hoeveel medewerkers herhalingscursussen, opleidingen of examens hebben afgerond.

Vragen

Heeft u een vraag voor ons...